Bota e lodrave Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Derisa ditëlindja e Andy tërheq vitin e dritës së Buzz-it në spektaklin e Drejtuar nga Woody, lodrat e Andy jetojnë në dhomën e tij. Frikë nga humbja e vendit të tij nga zemra e Andit, Woody komploton kundër Buzz. Sidoqoftë, nëse rrethanat ndryshojnë pronarin e tyre dhe Woody dhe Buzz, dueti përfundimisht mëson të heqë diferencat e tyre..

0 Comments