Bota e lodrave 3 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Woody, Buzz dhe pjesa tjetër e lodrave të Andy nuk janë luajtur në vite. Së bashku me Andin për të shkuar në fakultet, bandat e gjejnë veten të braktisur aksidentalisht në një institucion të kujdesit ditor. Lodrat duhet të bashkohen për të shpëtuar dhe për t'u kthyer në shtëpi te Andi. .

0 Comments