Bob Sfungjeri Pantallona Katrori Aventurat Jashtë Ujit Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur një pirat djallëzor mbi det vjedh formulën e fshehtë Krabby Patty, SpongeBob dhe nemesis Plankton e tij duhet të bashkohen në mënyrë që ta marrin atë përsëri.

0 Comments