Bob Sfungjeri Pantallona Katrori Dhe Mbreti i Detit Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Ka probleme në krijimin e fundeve të bikinit. Dikush ka vjedhur kurorën e mbretit Neptun si duket fajin e z. Krab, bosi i SpongeBob. Megjithëse ai sapo është kapërcyer për promovimin e ëndrrave të tij, SpongeBob qëndron pranë shefit të tij, dhe së bashku me pal-in e tij shumë më të mirë Patrick, vendos për një mision të pabesë në Shell City për të rikthyer kurorën dhe për të shpëtuar jetën e Z. Krab.

0 Comments