Bob Sfungjeri Marrëzi Fantazmash Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 SpongeBob dhe Patrick gjejnë një varkë shtëpie të përhumbur nga një ekuipazh i piratëve fantazmë - dhe kapen nga grindja midis tyre dhe Holandezit Flying.