Batman pa kufi Heronjtë mekanikë kundër Mutantevë Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Dark Knight është rikthyer duke bërë atë që bën më së miri - duke mbrojtur qytetarët e qytetit Gotham - në këstin e tretë të serisë Batman Unlimited, Batman Unlimited: Mechs vs Mutants. Kur shkencëtari i keq Z. Freeze aktivizon shpikjen e tij të fundit në dy prej kriminelëve më të egër të Gotham City - Killer Croc dhe Bane - gjërat shkojnë nga keq në keq. Duke i shndërruar ato në monstra mutante me madhësi të madhe, Super-Villains fillojnë të shkelin nëpër rrugët e qytetit Gotham pa mbaruar sytë. Varet nga Caped Crusader dhe ekipi i tij Super Hero për të shpëtuar ditën duke vendosur mekanizmat gjigantë të robotëve në vendin e tyre - por do të jetë një betejë përpjetë pasi ata përballen kundër armiqve të mëdha..

0 Comments