Batman Kunder Dy Fetyrshit (Batman vs. Two-Face)Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur prokurori i Gotamit, Harvi Dent plagoset në një aksident në laborator, Njeriu me dy fytyra fillon një fushatë krimi të pandalshme. Tani Batmani dhe Robini, duhet të zbulojnë identitetin e tij, ndërkohë që përballen edhe me shumë armiq e rreziqe të tjera...

0 Comments