Alvin dhe Ketrushat Chipwrecked Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Duke luajtur ndërsa ndodhej në një anije lundrimi, Chipmunks dhe përfundimisht u martuan në një parajsë tropikale dhe Chipettes shkojnë. Ata zbulojnë se terreni i tyre nuk është aq i braktisur sa duket.

0 Comments