Ishulli i Thesarit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Një djalë jetim me një hartë misterioze të një ishulli djallëzor që fsheh thesarin e varrosur, takon një pirat te famshem me nje këmbë, dhe me nje papagall. Pirati i cili esht i vendosur ta gjej thesarin e varrosur

0 Comments