Frozen Dubluar ne shqip

  

Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

 

Pershkrim i shkurter: Zonja e re Anna e Arendelle ëndërron të gjejë dashuri në kurorëzimin e saj Elsa. Fati e çon atë në një udhëtim të rrezikshëm në përpjekje për të përfunduar. Ajo shoqërohet nga njeriu i dorëzimit në akull Kristoff, renë e tij Sven, gjithashtu burri i borës Olaf. Në një përvojë ku ajo do të mësojë se çfarë do të thotë me të vërtetë miqësia, guximi familjar dhe dashuria.
!..


0 Comments